Rápida y muy rica...♥
para el bizcocho...
- 2 huevos
- 1 taza de azúcar
- dos tazas y media de harina
- 1 taza de aceite de girasol
- el zumo y la ralladura de un limón
- 1 vaso de leche
- 200 ml de queso en crema
- 1 c/s de levadura en polvo
para la cobertura de limón...
- el zumo de un limón
- 2 cucharas soperas de azúcar glass
- 50 grs de mantequilla
- 100 grs de queso en crema
Preparación:
Para el bizcocho... empiezo batiendo los huevos y poco a poco voy añadiendo el resto de ingredientes. Lo vuelco en un molde circular que he engrasado y lo horneo unos 40´. Lo dejo reposar con el horno apagado unos 8´más. Ya fuera del horno y con el pastel frío, decoro con la crema de limón y frutas frescas.
"My English" recipe´s version_ made with ♥
Ingredients:
for the cake ...
- 2 eggs
- 1 cup of sugar
- two and a half cups of flour
- 1 cup sunflower oil
- the juice and zest of one lemon
- 1 glass of milk
- 200 ml of cream cheese
- 1 c/s powder yeast
for the lemon cream ...
- the juice of a lemon
- 2 tablespoons of icing sugar
- 50 g butter
- 100 grs of cream cheese
Preparation:
For the cake ... I start beating the eggs and gradually add the rest of the ingredients. I pour it into a circular mold that I have greased and bake it for about 40 '. I let it rest with the oven off about 8´más. Once out of the oven and with the cold cake, decorate with the lemon cream and fresh fruits.
For the lemon cream ... I put all the ingredients in a bowl and mix with some rods until the mixture is uniform. I put it in a pastry bag and reserve in the cold ... decorate the cake with the cream on top and add some raspberries, fresh blueberries ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario